Hyppää pääsisältöön

Referenssit

Referenssit

Keraamiset julkisivutuotteet

Verkkosaaren kanavan ääreen vuonna 2020 rakentuneen Skanskan kohteen, As Oy Capellan puistotie 21:n, kahden ylimmän kerroksen julkisivun verhoilussa käytettiin FAVEKER® GA16 keraamista julkisivulaattaa.

Keraamiset julkisivutuotteet

Lektar Oy:n vuonna 2018 Helsinkiin valmistuneen varaston julkisivussa on käytetty materiaalina punertavan sävyistä FAVEKER® GA16 keraamista julkisivulaattaa.

Keraamiset julkisivutuotteet

Espanjan Saragosassa sijaitsevan Illuecan terveyskeskuksen julkisivussa käytetty FAVEKER® GA16 keraaminen julkisivulaatta sävyssä Glazed Metalizado luo rakennuksen julkisivulle uniikin ilmeen, jossa heijastuu kameleonttimaisesti eri sävyjä. Julkisivulaatat ovat kiinnitetty ETA-sertifikaatin saaneella FTS 502 A kiinnitysjärjestelmällä.

Keraamiset julkisivutuotteet

Kohteessa käytetyt GA16 julkisivulaatat sävyissä Blanco Ebro ja Gris Ebro muistuttavat ilmeeltään graniittia pinnassa esiintyvän tekstuurin ja kiilteen ansiosta. Kohteessa käytetyt laatat ovat jopa 1200 mm suuruisia ja laattojen lujuuden ansiosta laatat ovat myös mahdollista asentaa 1200 mm välein, jolloin pystytään minimoimaan tarvittavien pystyprofiilien määrä. Laatat ovat kiinnitetty FTS 502 B kiinnitysjärjestelmällä, joka pystyprofiiliin kiinnitetyn EDPM-profiilin myötä estää kosteuden pääsyn saumoihin ja ehkäisee laattoja liikkumasta. Tämäkin kiinnitysjärjestelmä on ETA-sertifioitu yhdessä julkisivulaatan kanssa.

Keraamiset julkisivutuotteet

FAVEKER GA16 harmaan ja punaisen sileän keraamisen julkisivulaatan yhdistelmä kunnioittaa kohteen vanhaa ulkoasua ja saa sen sulautumaan ympäristöönsä. Kohteessa on käytetty FTS 502 B kiinnitysjärjestelmää, jossa on nelipisteinen klipsikiinnitys pystyprofiilien kanssa. Pystyprofiiliin on kiinnitetty EPDM-profiili, joka ehkäisee laattoja liikkumasta ja estää kosteuden pääsyn saumoihin.

Tämäkin kiinnitysjärjestelmä on ETA-sertifioitu yhdessä julkisivulaatan kanssa.