Hyppää pääsisältöön

Tuotteet

Julkisivutuotteet

Tuotteet

Faveker

FAVEKER® on maailmanlaajuisesti toimiva yritys, joka aloitti toimintansa 7 vuotta sitten Gres Aragonin julkisivuosastona. Pienestä keramiikkapajasta alkunsa saanut Gres Aragon perustettiin yli 75 vuotta sitten ja on nykyään maailmanlaajuisesti toimiva yritys.

FAVEKER® tiililaattojen valmistuksessa käytetään savea, jonka pakkasenkestävyys, kemiallinen kestävyys ja taivutuslujuus ovat erinomaiset. FAVEKER® laattojen imukyky on alle 0,5% (absorbtion level) eli markkinoiden paras. FAVEKER®:n tuotteet erottuvat tehokkuudellaan ja kestävyydellään, sillä niiden komponentit ovat täysin kierrätettäviä ja niiden materiaalista vähintään 48% on kierrätysmateriaalia.

Alucobond

Alucobond on korkealaatuinen komposiittimateriaali, joka yhdistää alumiinin ja muovin parhaat ominaisuudet. Se on kestävä, kevyt ja monipuolinen, tehden siitä ihanteellisen valinnan moderniin arkkitehtuuriin. Alucobond kestää vaativia sääolosuhteita ja mekaanista kulutusta säilyttäen ulkonäkönsä pitkään. Laaja värivalikoima ja erilaiset pintakäsittelyt tarjoavat suunnittelijoille runsaasti vaihtoehtoja. Helppo huollettavuus ja ekologisuus tekevät Alucobondista erinomaisen valinnan julkisivuihin, sisätiloihin ja erikoisprojekteihin.

Atlas Concorde

Atlas Concorde on kasvanut vuodesta 1969 lähtien perustajiensa vankkojen arvojen perusteella: teknologinen innovaatio, tuotetutkimus, luotettavuus, ympäristön kunnioittaminen ja luottamus tulevaisuuteen. Ajan myötä yritys on kasvanut kansainväliseksi säilyttäen vahvat juurensa Italiassa. Atlas Concorde on emoyhtiö Concorde-konsernille, joka on yksi maailman johtavista yrityksistä keraamisten tuotteiden alalla.

Atlas Concorden julkisivutuotteet on suunniteltu luomaan viimeisteltyjä ja toimivia pintoja jokaiseen tarpeeseen.

Soladrilho

Vuonna 1980 perustettu Soladrilho on suulakepuristettuihin terrakottakeraamisiin laattoihin erikoistunut markkinajohtaja Portugalissa.

Soladrilhon tuotevalikoimasta löytyy niin klassisia kuin huippumoderneja vaihtoehtoja, joila voidaan toteuttaa jokaiseen ympäristöön sopivia ratkaisuja. Valikoimasta löytyy tuotteita lukuisissa eri väreissä, muodoissa, pinnoitteissa ja mitoissa.

Louvelia

Louvelia on julkisivuarkkitehtuuriin erikoistunut yritys, jolla on yli 15 vuoden kokemus räätälöityjen ratkaisujen, pääasiassa tuuletettujen julkisivujen, toimittajana.

Louvelian täydellinen piilokiinnitysjärjestelmien valikoima takaa sopivan kiinnitysratkaisun kaikkien julkisivumateriaalien kiinnittämiseen.

Faveker® ja Soladrilho -laatat yhdessä Louvelian kiinnitysjärjestelmän kanssa ovat kokonaisuutena ETA-hyväksytty.